Monin tavoin erityinen projekti

Pälkäneen liikuntahalliprojektissa mukana oleminen on ollut Seppo Kortelahdelle erityinen kokemus – ei vähiten siksi, että mökkipälkäneläisenä ja aivan kunnan rajan tuntumassa asuvana moni Pälkäneen kuntapäättäjä ja kuntalainen ovat hänelle tuttuja.

– Jos ei muuta, niin on ollut ainakin pelko siitä, uskaltaako kulkea kylillä, jos halli epäonnistuu, Kortelahti nauraa.

Hieman vakavammin puhuen hän myöntää yli kuuden miljoonan euron hallihankkeen olleen yksi suurimmista uudiskohteista, joita hän on ollut mukana toteuttamassa.

– Lisäksi halli on ihan omanlaisensa siinä mielessä, että yleensähän ne on rakennettu jonkin koulun yhteyteen. Niinpä monet asiat pystyi huomioimaan tavallista paremmin. Olen tyytyväinen siihen, miten käyttäjien toiveet saatiin siirrettyä suunnitelmiin onnistuneesti – usein niiden kanssa joudutaan säveltämään enemmän.

Rakennuttajakonsulttina toiminut Seppo Kortelahti hyppäsi liikuntahallin tekijäryhmään syksyllä 2015, jolloin valmistelua oli ollut hoitamassa kaksi työryhmää. Elokuun lopussa hän oli ottamassa urakkaa vastaan, ja käyttöönottoa edeltävä jälkitarkastus pidettiin tämän viikon tiistaina.

Rakennuttajakonsulttina toiminutta Kortelahtea miellyttää luonnollisesti myös rakennushankkeen pysyminen niin kustannusarviossa kuin asetetussa aikataulussakin.

Hän hyppäsi itse mukaan projektiin syksyllä 2015, jolloin valmistelutöitä oli ollut tekemässä jo kaksikin työryhmää. Niinpä liikuntahalli on tullut Kortelahdelle monin tavoin hyvin tutuksi kuukausien kuluessa. Käyttäjänäkökulmasta hallikokemus on ymmärrettävästi vielä hankkimatta, mutta sekin asia korjaantuu pikapuoliin.

– Satavarmasti. Ainakin nuo lentopallopelit syyskuussa aion käydä katsomassa, lentopallomieheksi tunnustautuva Kortelahti suunnittelee.

 

 

 

 

Kommentointi on suljettu.