Varokaa pälkäneläiset – ulkopaikkakuntalaiset käyttävät Pälkäneen hienoa leikkipuistoa ja liikuntahallia

On ilmennyt huolestuttava ilmiö uudella lasten leikkipuistolla. Uudella puistolla on mukavia laitteita ja käyttäjiä riittää. Lyhyen otannan mukaan käyttäjiä oli kaksi perhettä Kangasalta ja yksi Mänttä-Vilppulasta, eikä yhtään Pälkäneeltä. Onko se oikein, että muista kunnista tullaan voi käyttämään Pälkäneen hienoja laitteita?

Eikä se jää leikkipuistoon. Taitaa olla monta muun kuntalaista kävijää Kostia-Areenassa. Täytyisi olla kasvojentunnistus ennen kuin pääsisi sisään. Varmaan naamasta näkisi, maksaako veronsa Pälkäneelle vai jonnekin muuanne.

Kesällä näki selvästi Pakanrannassa, että ympäri maakunta oli tultu nauttimaan hienosta uimarannasta. Vastaavan löytää yleensä pitkän lentomatkan päästä ja täältä se löytyy nurkan takaa. Heti käytetään valvomattomuutta hyväksi.

Hyväksyn kyllä lenkkeilyn Syrjänharjulta jopa Vehoniemen museolle saakka. Se reitti ei ole maksanut nyky-pälkäneläisille mitään. Siellä saa talsia ja kattella maisemia kateellisena myös vieraspaikkakuntalaiset.

Muuten ehdotan ankaria kieltotauluja joka puolelle. Ei tänne tulla muina miehinä maksamatta mitään.

 

Sähläri

Kommentointi on suljettu.