Norokorpi, Henttinen, Knaapi ja Uotila – Yrittäjiä palkittiin Pälkäneellä ja Kangasalla

Riku-Sippo Uotila on Vuoden Yrittäjä Kangasalla.

Pälkäneen, Luopioisten, Kuhmalahden ja Kangasalan yrittäjäjärjestöt viettävät lauantaina yhtä vuoden juhlavimmista illoistaan. Yrittäjäjuhlissa on myös palkittu paikallisten yrittäjäyhdistysten valitsemat Vuoden yrittäjät.

Pälkäneellä Vuoden yrittäjäksi valittiin Onkkaalan kiinteistöhuollon Matti Norokorpi ja Luopioisissa Luopioisten ratsastuskeskuksen Marissa Henttinen. Kuhmalahden Vuoden yrittäjä on Uutelan kaivinta pyörittävä Markku Knaapi ja Kangasalla Vuoden yrittäjänä palkittiin Naistenlinna Oy:n Riku-Sippo Uotila.

Vuoden Yrittäjät Kuhmalahdella Markku Knaapi (vasemmalla), Luopioisissa Marissa Henttinen ja Pälkäneellä Matti Norokorpi.

Kommentit (2)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?