Vuoden Pälkäneläinen on Sydän-Hämeen Lehden päätoimittaja Tommi Liljedahl

Tommi Liljedahl vastaanotti Vuoden Pälkäneläinen -tunnustuksen joulunavaustapahtumassa Pälkäneen torilla perjantaina alkuillasta. Kuva: Marja-Liisa Suomalainen

Vuoden Pälkäneläinen on Sydän-Hämeen Lehden päätoimittaja Tommi Liljedahl. Liljedahl vastaanotti tunnustuksen joulunavaustapahtumassa Pälkäneen torilla perjantaina.

Vuoden Pälkäneläisen valitsi tänä vuonna Pälkäneen Yrittäjät. Palkitsemisraati kehui Liljedahlia rohkeasti ja rakentavasti kantaa ottavaksi, aktiiviseksi ja yhteistyökykyiseksi sekä -haluiseksi. Häntä kiiteltiin myös idearikkaaksi innostajaksi.

– Liljedahl on sisäistänyt ammattinsa kokonaisvaltaisuuden ja tekee enemmän ja laaja-alaisemmin kuin moni kollegansa. Hän on myös ymmärtänyt asemansa mielipidevaikuttajana ja käyttää tätä valtaansa vastuullisesti, tunnustuksen julkistanut Jukka Kittilä Pälkäneen Yrittäjistä mainitsi.

Vuoden Pälkäneläistä kiiteltiin myös siitä, että hän ajaa paitsi edustamansa lehden, myös Pälkäneen, pälkäneläisten sekä paikallisten yritysten, yhdistysten ja yhteisöjen etuja.

– Päätoimittajan kautta Sydän-Hämeen Lehti on toiminut ”moottorina”, järjestäjänä ja vahvana yhteistyötahona monissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa, joilla on lisätty Pälkäneen elinvoimaa, viihtyisyyttä ja aktiivisuutta. Näistä esimerkkeinä mainittakoon Pimeen kaupan ilta, Pälkäneen joulunavaus ja kesänavaus, Kittilä toteaa.

Liljedahl ei osannut odottaa valintaansa Vuoden Pälkäneläiseksi.

– En, vaikka Kukkosen Anssi torstaina sanoikin, että valinta voisi kohdistua tänä vuonna minuun, Liljedahl mietti.

Päätoimittaja kertoi olevansa tunnustuksesta häkeltynyt ja iloinen.

–  Yleensä on valittu ihmisiä, jotka ovat laittaneet itsensä likoon: on hienoa kuulua tähän joukkoon.

Vuonna 1997 Sydän-Hämeen Lehdessä toimittajana aloittanut Tommi Liljedahl siirtyi lehden päätoimittajaksi huhtikuussa 2001.

Kommentointi on suljettu.