Erheellinen väestöhälyttimen koesoitto kuului myös Pälkäneellä ja Kangasalla

Sunnuntaina kello 14.37 kuultiin usean Pirkanmaan kunnan alueella väestöhälyttimien erheellinen koesoitto. Soitto kuului myös Pälkäneellä ja Kangasalla. Syynä annettuun koesoittoon on valtakunnallinen tekninen vika, jota hätäkeskuslaitoksen johtokeskus tutkii.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Yksi kommentti

  1. Shaq

    Kuinka moni reagoi tähän hälytykseen? Sulkiko kukaan ilmanvaihdon kotonaan ja avasi radion kuullakseen lisäohjeita? Melkeinpä uskaltaisin veikata ettei aiheuttanut minkäänlaisia toimenpiteitä kansalaisissa.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>