Pellit kilisevät SM-kisoissa Pitkäjärvellä

Kangasalan Pitkäjärven liikuntahallissa järjestetään Kymppi 64:n toimesta tulevana viikonloppuna liikkuvan maalin 10 metrin putoavien taulujen SM-kilpailut. Taululaitteina käytetään osumasta kääntyviä metallitauluja, joita kilpailijat vuorollaan tähtäävät kumoon.

Kisoihin on ilmoittautunut yli sata urheiluampujaa, nuorista aina yli 80-vuotiaisiin veteraaneihin. Kilpailut alkavat lauantaina kello 9 naisten, nuorten ja yleisen sarjan alkukilpailulla jatkuen sijoitusotteluilla ja huipentuen finaaleihin.

Lauantaina kello 12 alkavassa tilaisuudessa liikkuvan maalin harrastajat juhlistavat Suomen Ampumaurheiluliiton 100-vuotista toimintataivalta juhlapuhujien ja kakkukahvien kera.

Sunnuntaina ovat vuorossa Suomen Veteraaniampujien kilpailijat. Kisat alkavat sunnuntaina kello 10.

Nyt pidettävät SM-kisat ovat Pitkäjärvellä viidennet, ja seuran tavoitteena on jälleen järjestää hyvät kilpailut. Edelliskertojen tapaan on tarjolla tiukkoja otteluja koko viikonlopun ajan. Isäntien edustajien tavoitteena on menestyä myös itse kilpailuissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lisätietoja kisoista, ohjelmasta ja aikatauluista löytyy seuran kotisivuilta www.kymppi64.fi.

Kommentointi on suljettu.