Nuijan kahvila tuo keittolounaan

Nuijantalon Kahvila & Putiikki tuo torstaina alkavalle kevätkaudelle uutuutena loppuviikon keittolounaat. Kokeiluluonteinen avaus – torstaista sunnuntaihin kello 11–16 – saa yrittäjä Sinikka Ignatiuksen mukaan jatkoa, mikäli vain kävijöitä riittää. Luvassa on myös tapahtumia liittyen esimerkiksi ystävänpäivään ja maaliskuiseen naisten päivään, jolloin järjestetään 9.3. hyvinvointitapahtuma päivän päätteeksi.

Taidetta on kahvilassa ja salissa nähtävillä pitkin vuotta. Näyttelyt aloittaa Raisa Katajala eläinaiheisilla töillään. Saliin Ignatius aikoo järjestää kokousnurkan yhdistysten tarpeisiin, ja hän toivoo yhteistyön viriävän myös paikallisten yritysten kanssa. Kahvituksia hän lupaa järjestää tarvittaessa aukioloaikojen ulkopuolellakin.

Tuotemyynnissä lähi- ja luomutuotteet aiotaan pitää jatkossakin etusijalla, mutta kahvilasta saa tilattua myös oman valikoiman ulkopuolisia tuotteita.

Raisa Katajala saa kunnian aloittaa Nuijantalon kahvilan taidenäyttelyt.

Kommentointi on suljettu.