Rivitaloasiaa

Muistaako Pälkäneen kunnan valtuuston puheenjohtaja Mirva Kittilä, kun allekirjoittaneen ja Antti Kallion kotona, istuit keskellämme kädet toistemme olkapäillä – haastattelijan läsnä ollessa lupasit, että vajoavan talon asia hoidetaan? Kunta on saanut aikaan uhkasakon uhalla häädön, sairaiden eläkeläisten lähdön kotoaan. Asia on hoidettu niin, että virkakoneistoa on johtanut melkein itse P.

Kunnan virkailijat vaihtuvat jatkuvasti sisäisten riitojen johdosta. Kunnan hallituksen ja valtuuston jäsenet ovat ”selkärangattomia” puuttumatta asioihin. Roholan suopohjaan hukataan satojatuhansia euroja ja tehdään lehmänkauppoja konsulttien kanssa. Kyllä kansa tietää!

Saku J.

 

Valtuuston puheenjohtaja vastaa kirjoittajalle

Rivitaloasiaa on yritetty hoitaa monella tapaa. Olen ollut mukana neuvotteluissa, ja olemme luottamushenkilöiden ja viranhaltijoiden kanssa yrittäneet parhaamme mukaan löytää ratkaisua. Kunta on tarjonnut muun muassa asukkaille asuntoja. Yhteisymmärrystä asukkaiden ja kunnan välille ei ole saatu aikaiseksi yrityksistä huolimatta.

Kunta ei voi lähteä maksamaan yhteisistä verovaroista rahallista korvausta ilman laillista perustetta.

Ystävällisin terveisin,

Mirva Kittilä

Kunnanvaltuuston puheenjohtaja

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.