Kojuun tulee taas liiketoimintaa – Velnessi siirtää toimintansa Laitikkalasta Onkkaalaan

Perinteiseen Kojun taloon Pälkäneen Onkkaalaan saadaan taas liiketoimintaa, kun Laitikkalassa tähän asti toiminut Hyvinvointipalvelut Velnessi siirtää toimintansa keskustaan. Yrittäjä Annika Kivistö kertoo, että toiminta uusissa tiloissa alkaa helmikuun alussa.

– Tavoitteena on aloittaa uudessa paikassa 3. helmikuuta, Kivistö tarkentaa.

Kojun liiketila on sama, jossa on toiminut muun muassa lemmikkieläintarvikeliike Vietti & Vaisto.

Muuton takana on yksinkertainen syy: työt ovat alkaneet vetää Kivistöä muutenkin yhä enemmän Onkkaalan suuntaan. Myös monet asiakkaista asuvat Onkkaalassa. Kivistö on iloinen myös siitä, että muuton myötä hän siirtyy selkeämmin osaksi yhteisöä, kun taas Laitikkalassa hänen tulee puurrettua enemmän itsekseen.

Helmikuussa Kivistö aloittaa urheiluhierojan erikoisammattiopinnot Tampereella.

– Toimipisteen muutos Onkkaalaan toivottavasti tavoittaa sitten paremmin myös Pälkäneen urheiluseurat ja urheilijat.

Annika Kivistö valmistui vajaa vuosi sitten hierojaksi ja jatkaa helmikuussa erikoisammattiopintojaan urheiluhierojaksi. Hierojan töitä Kivistö on tehnyt nyt puolentoista vuoden ajan.

Pääsääntöisesti Kivistö tekee uusissa tiloissa hierontaa, mutta hän suunnittelee tekevänsä tiloissa myös pienimuotoista yksilövalmennusta ja liikunnanohjausta.

– Toki näitä teen edelleen pääsääntöisesti kuntosaleilla, mutta jossakin muodossa siis myös omissa tiloissani.

Isoja muokkauksia Kojun tila ei tulevaa käyttöä varten vaadi. Kivistö selviää urakasta siivoamalla ja pienillä sisustus -ja tavaroiden järjestelytöillä. Uusi tila on iso, ja Kivistö toivookin jossain vaiheessa löytävänsä toisen yrittäjän, joka voisi jakaa liiketilan hänen kanssaan.

Laitikkalassa Velnessi on toiminut Kivistön omassa pihapiirissä autohallihoitolana. Muuttoon asti toiminta Unnaanmäentiellä jatkuu normaalisti.

 

Lue myös:

Onkkaalan ravintolaelämä puhkeaa uuteen loistoon – Kostian Kievarin paikalle avaava Ravintola Panama tarjoaa hulppean terassin ja minigolf-radan

Lisää iloisia uutisia Onkkaalantielle – NisuKahvila avaa entisen Onnenkengän tiloissa huhtikuun lopussa