Tuija Forsberg ja Eija Marttila eivät jatka Puutikkalan Puodin pitämistä – kauppa ja kiinteistö pistettiin myyntiin

Neljä vuotta kyläkauppaa pyörittäneet Tuija Forsberg ja Eija Marttila eivät enää jatkaa kaupan pitämistä Puutikkalassa. Puutikkalan Puoti on toiminut vanhan maatilan päärakennuksessa sijaitsevassa liiketilassa, joka on toiminut kyläkauppana 1960-luvulta lähtien.

– Tässä alkaa olla ikää ja itselläni terveysongelmia, joten katsoimme Eijan kanssa viisaammaksi lopettaa omalta osaltamme kaupan ja kesäkahvilan pitäminen, Forsberg kertoo.

Kaksikko toivoo, että kesäkahvilalle, baarille ja pubille löytyisi jatkaja jo ensi kesäksi. He ovat kuitenkin realistisesti varautuneet siihen, että myyminen voi ottaa oman aikansa. Kyläkaupan kiinteistö ilmestyi myyntiin kuluvalla viikolla.

– Toki olemme valmiita myös vaikka vuokraamaan kaupan ja kahvilan. Olisihan se hyvä, että kylällä jatkaisi edelleen kauppa ja kesäkahvila, Forsberg lisää.

Forsberg mainitsee, että neljän vuoden mittainen Puutikkalan-rupeama on ollut todella mieluisa. Kyläläiset ja kesäasukkaat ovat ehtineet tulla vuosien aikana tutuiksi.

– Ihmiset ovat myös löytäneet meidät Puutikkalasta hyvin.

Sekä Forsberg että Marttila asuvat edelleen Puutikkalassa, mutta molemmat viettävät paljon aikaa myös Tampereella, jossa asuvat molempien aikuiset lapset perheineen sekä muut läheiset ja ystävät.

 

Lue myös:

Ensimmäinen talvi maalla