Kukkiatalo ja etätyön mahdollisuudet esittelyssä – katso suora lähetys Luopioisten seurakuntakeskuksesta lauantaina kello 14

Luopioisten seurakuntakeskus on saamassa uutta ilmettä: taloa ollaan nimeämässä uudelleen Kukkiataloksi ja juhlasalia Kukkiasaliksi. Asialla ovat Luopioisten Yrittäjät  ry, Tavastia Lakeland ry ja Kehittyvät Kukkian kylät -hanke.

Kantavin uusi asia talon uudessa ilmeessä on sen  pohjakerrokseen suunniteltu etätyökeskus. Etätyö ja -opiskelu ovat voimakkaasti nouseva trendi. Luopioisissa asiaa ja Kukkiatalon etätyökeskusta on tosin lähestytty nimellä ”Lähityökeskus”, koska töitä halutaan Luopioisissa tehdä lähellä, vaikka asiakkaat ovat ympäri maailmaa.

– Kukkiatalo-projekti on tässä vaiheessa eräänlainen kokeileva esiselvitys, jossa talon käyttöä suunnitellaan, toimintoja kokeillaan ja samalla mietitään toimintojen organisointia, kertoo Seppo Kääriäinen.

Etätyön mahdollisuuksista ja etätyökeskuksen toiminnasta järjestetään luento Luopioisten seurakuntakeskuksessa lauantaina 22. helmikuuta kello 14.

Luennon voi seurata suorana lähetyksenä oheisesta linkistä.

 


ETÄTYÖSEMINAARIN/-WEBINAARIN OHJELMA

Seppo Kääriäinen: Kukkiatalo-projekti

Kirsi Oesch: Etätyö on nykyaikaa

Kokemuksia muualla:

Eetu Simpanen, HUB Turku

Marja Paalanen, SPOTTI, Heinola

Marjo-Riitta Vainio, ÄäneHub, Äänekoski

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?