Puutikkalan putiikissa vietettiin avajaisia uuden yrittäjän johdolla

Puutikkalan putiikissa vietettiin avajaisia perjantaina. Hanna Ståhl vuokrasi tilan ja toimii kaupalla nyt yrittäjänä. Kuva: Milla Suikkanen.

Puotikkalan putiikki avasi ovensa perjantaina, jolloin vietettiin avajaisia. Sää ei vielä varsinaisesti hellinyt, mutta mukavasti ihmisiä oli jo lähtenyt liikkeelle. Putiikin uutena emäntänä aloitti Hanna Ståhl, joka vuokrasi tilan Eija Marttilalta ja Tuija Forsbergilta.

– Siitä on vajaa kuukausi, kun soitin Eijalle ja kysyin, vuokraisitko kaupan. En paljonkaan asiaa miettinyt; nopeat päätökset ovat näyttäviä, Hanna Ståhl hymyilee.

Alkuvuodesta selvisi, etteivät neljä vuotta kyläkauppaa pyörittäneet Tuija Forsberg ja Eija Marttila enää jatkaa kaupan pitämistä.

Puutikkalan putiikki on toiminut vanhan maatilan päärakennuksessa sijaitsevassa liiketilassa, joka on toiminut kyläkauppana 1960-luvulta lähtien.

Puutikkalan putiikki on toiminut vanhan maatilan päärakennuksessa sijaitsevassa liiketilassa, joka on toiminut kyläkauppana 1960-luvulta lähtien. Kuva: Milla Suikkanen.

Lue lisää:

Tuija Forsberg ja Eija Marttila eivät jatka Puutikkalan Puodin pitämistä – kauppa ja kiinteistö pistettiin myyntiin