Aito Säästöpankki sulkee Luopioisten konttorinsa vuoden lopussa

Aito Säästöpankki tarkistaa konttoriverkostoaan. Pälkäneellä on tällä hetkellä kaksi konttoria, jotka ovat Luopioisten kirkonkylässä ja Onkkaalassa. Luopioisten konttori yhdistetään ensi vuoden alusta lähtien Pälkäneen konttoriin.
Aito Säästöpankki tarkistaa konttoriverkostoaan. Pälkäneellä on tällä hetkellä kaksi konttoria, jotka ovat Luopioisten kirkonkylässä ja Onkkaalassa. Luopioisten konttori yhdistetään ensi vuoden alusta lähtien Pälkäneen konttoriin.

Pälkäneellä on ensi vuoden alusta lähtien yksi Aito Säästöpankin toimipaikka. Pankki yhdistää Luopioisten konttorin Pälkäneen konttoriin. Aito Säästöpankin juuret ovat Luopioisten Säästöpankissa, joka kymmenen vuotta sitten yhdistyi Ikaalisten Säästöpankin kanssa muodostaen Aito Säästöpankki Oy:n.

Tamperelainen Aito Säästöpankki tarkistaa nyt konttoriverkostoaan.

Aito Säästöpankki on fyysisesti läsnä 15 paikkakunnalla Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Siitä tuli miljardipankki, kun se yhdistyi tämän vuoden kesäkuun alussa Huittisten Säästöpankin kanssa. Pankin toimipaikkaverkostossa on tällä hetkellä vielä 21 konttoria.

Ensi vuoden alussa pankki sulkee Luopioisten kirkonkylässä olevan konttorinsa. Sen palvelut yhdistetään Pälkäneen konttoriin, joka on Onkkaalassa. Pälkäne ja Luopioinen tekivät kuntaliitoksen vuonna 2007.

Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen perustelee Pälkäneen kunnan alueella olevien konttoreiden yhdistämistä toimialan murroksella. Asiakaskäyttäytyminen suosii voimakkaasti sähköisiä kanavia. Perinteisten pankkipalveluiden, kuten käteisen rahan nostaminen, vähenee koko ajan merkittävästi.

Aito Säästöpankin kanssa samassa rakennuksessa toimii K-Market Järvikansa.

– Olemme myyneet konttorimme tilat paikalliselle K-kauppiaalle, toimitusjohtaja Pirkko Ahonen kertoo.

– Vaikka konttorin toiminta nykyisellä paikallaan päättyy, voimme tarjota yhteistyökumppaneidemme avulla palveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme käteisentarpeesta jatkossa, Ahonen lisää.

Aito Säästöpankin asiakkaat voivat nostaa käteistä jatkossa ostostensa yhteydessä K-Market Järvikansan kassalta.

Luopioisten konttorin asiakkaat voivat myös tilata käteistä rahaa pankista ja noutaa sen lähimmästä postista tai asiamiespostista.

Aito Säästöpankilla on kaiken kaikkiaan 120 työntekijää.

Pankilla on nyt noin 72 000 asiakasta.

Aito Säästöpankki on tunnuslukujen valossa säästöpankkiryhmän toiseksi suurin säästöpankki. Se on nyt miljardipankki.

 

Kommentointi on suljettu.