Suunnittelukilpailu oppilaille – koululaitoksen 150-vuotisjuhlavuodelle haetaan logoa Kangasalla

Kangasalan opetuspalvelut järjestää logo-kilpailun Kangasalan koululaitoksen 150-vuotisjuhlavuoden juhlistamiseksi. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Kangasalan peruskoulujen oppilaat ja lukion opiskelijat.

Logoa tullaan käyttämään juhlavuoden painetuissa ja verkkomuotoisissa materiaaleissa ja se tulee näkymään erilaisissa tapahtumissa ja tempauksissa pitkin vuotta.

Logon aihepiirinä voi olla esimerkiksi paikallisuus, alueen historia, koulut, oppiminen tai opiskelu. Tavoite on, että omaleimainen logo ilmentää koulutyötä ja sen kehitystä Kangasalla 150:n viime vuoden ajalta. Logon viimeistelee ammattigraafikko.

Logon tulee kuvastaa Kangasalan kaupungin koululaitoksen 150-vuotista taivalta, ja siinä tulee olla teksti ”Kangasalan koululaitos 150”. Värimaailma sekä ulkomuoto ovat vapaasti valittavissa.

Paperiversiona oleva kilpailutyö esitetään valkoisella, A4-kokoisella arkilla tai sähköisessä muodossa. Sähköinen versio tallennetaan valkoisella pohjalla joko jpeg- tai pdf-muotoon. Kilpailutyöt käsitellään tietämättä osallistujien henkilöllisyyttä.

Kilpailuaika päättyy 6.1.2021 kello 15, johon mennessä työt tulee toimittaa osoitteeseen tapahtumat@kangasala.fi. Tulokset julkaistaan 21. tammikuuta.

Voittajalogon valitsee valitsijaraati, jossa on edustus kaupungin opetuspalveluista, Nuorisovaltuustosta ja Kangasalan senioreista.

Kilpailu on avoin kaikille Kangasalan peruskoulujen tai lukion oppilaille.

Sama kilpailija voi lähettää useankin kilpailutyön, mutta jokainen työ on silloin lähetettävä erikseen itsenäisenä kilpailutyönä.