Ravintola Liekki jatkaa vanhaan tapaan toimintaansa Luopioisissa – lopettamisuhka väistyi

Ravintola Liekki jatkaa toimintaansa vanhaan malliin Luopioisissa. Ravintolan lopettamisesta ehdittiin huhuta kylällä pitkään. Uusi omistaja olikin jo ehtinyt irtisanoa Liekin sopimuksen ja näytti siltä, että suosittu ravintola joutuu lopettamaan kiinteistössä tammikuussa.

9. marraskuuta käydyt neuvottelut Liekin väen ja kiinteistön uuden omistajan Joselinda Dudlasanin kesken kantoivat kuitenkin hedelmää.

Liekin yrittäjä Sowar Daoud on tyytyväinen siihen, että neuvotteluissa saavutettiin suotuisa ratkaisu Liekin jatkamisesta. Hän on myös mielissään ja erittäin otettu kyläläisten Liekille antamasta valtavasta tuesta.

– Olemme helpottuneita ja kiitollisia, että saamme jatkaa toimintaa. Yhteistyö uuden kiinteistönomistajan kanssa tulee varmasti olemaan erittäin hyvää, Sowar Daoud sanoo.

Kyläläiset aktivoituivat puolustamaan Liekkiä ja netissä kiertänyt adressi sen säilyttämisen puolesta keräsi nopeasti erittäin suuren määrän allekirjoituksia. Adressilla olikin osaltaan suuri merkitys siinä, että lopetusuhka väistyi Liekin yltä.

 

Lue myös:

”Olen onnellinen, että olen ostanut Liekin” – Sowar Daoud aloittaa lokakuussa Liekin yrittäjänä