MAINOS

Hintojen nousu aiheuttaa taloudellisia haasteita – miten kuluja saa karsittua?

Monessa kotitaloudessa seurataan tänä vuonna huolestuneena hintojen nousua. Sähkön, ruuan sekä polttoaineen hinnat ovat olleet viimeisten kuukausien ajan jyrkässä nousussa, mutta hinnat ovat nousseet jonkin verran lähes kaikkien tuotteiden kohdalla. Talven pakkaset saattavat monessa kotitaloudessa nostaa huomattavasti sähkölaskujen hintaa eikä kasvaneilta kuluilta varmasti säästytä joulunkaan aikaan.

Kuluja tulisi nyt karsia niistä menoista, joihin voi itse edes jollain tavoin vaikuttaa. Tällaisia ovat esimerkiksi edullisempien ruokatuotteiden valinnat kauppaostosten yhteydessä, automatkojen taittaminen vaihtoehtoisesti pyörällä tai jalan tai energiatehokkaampien lämmitysratkaisujen miettiminen, mutta nämä eivät välttämättä yksin riitä tai vaikutukset eivät näy nopeasti.

Lainojen yhdistämisellä kulut kuriin

Jos yksi taloutesi huolenaihe on monesta lainasta aiheutuvat korkokulut ja muutoinkin monen lainan takaisinmaksun tuomat haasteet, voi lainojen yhdistämisestä olla apua. Lainojen yhdistämisessä olemassa oleville luotoille ja osamaksuille etsitään kestävämpi ja edullisempi rahoitusratkaisu, jossa velan määrä pysyy samana, mutta lainanhoitokulut pienenevät ja selkeytyvät. Yhdistämällä lainat, pääsee eroon monen lainan aiheuttamista päällekkäisistä kuluista ja voi jatkossa maksaa vain yhtä lainaa takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti.

Tyypillisesti lainat jotka halutaan yhdistää, ovat pikavipit, mutta hyvin usein yhdistelylainaa haetaan myös vanhoille kulutusluotoille, joustoluotoille sekä luottokorttivelalle ja muille osamaksusopimuksille. Monesti henkilö joka haluaa yhdistää lainansa, on alkujaan miettinyt vain pikavippien yhdistämistä, mutta huomaakin, että lainojen yhdistäminen on järkevää tehdä kaikille nykyisille lainoille.

Lainojen yhdistämisen avulla pystyy karsimaan pois ylimääräisiä kuluja ja saamaan näin säästöä joka kuukausi. Säästö syntyy siitä, että nykyiset kalliit lainat vaihdetaan yhteen pienemmällä korolla olevaan lainaan. Kuukausittain maksettavat kulut pienenevät, kun lainanhoitokulut kohdistuvat vain yhteen yhdistelylainaan. Uuteen lainaan on mahdollista sopia myös pidemmän takaisinmaksuajan, joka pienentää lainan kuukausierää.

Kulutusluotto suurempiin hankintoihin

Vakuudeton kulutusluotto on nopea ja helppo tapa rahoittaa välttämättömät ja suuremmat menot silloin, kun oma taloudellinen tilanne sitä vaatii. Aina omat rahat eivät riitä kattamaan kaikkia menoja, vaan pakollisten hankintojen toteuttamisen tarvitaan ulkopuolinen rahoitus. Kulutusluoton avulla suuretkin hankinnat voidaan toteuttaa heti ja lainaa voidaan maksaa takaisin sopivissa maksuerissä kuukausittain.

Kotimainen lainavertailu TOP10-lainat.fi esittelee kymmenen parasta lainanvälityspalvelua, minkä kautta saat selville, mistä voit hakea lainaa heti käyttöösi. Palvelun kautta onnistuu myös lainojen yhdistäminen. Kun olet valinnut itsellesi parhaan palvelun, täytät vain yhden maksuttoman lainahakemuksen ja saat hetkessä henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi. Kiinnitä lainatarjouksissa huomiota lainan korkoon ja valitse laina, joka sopii parhaiten lainatarpeeseesi. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen palvelun kautta on maksutonta ja riskitöntä. Aloita lainavertailu ja mahdollisesti lainojen yhdistäminen jo tänään.

MAINOS