MAINOS

Näin kilpailutat lainan turvallisesti ja helposti

Lainan kilpailuttaminen on paljon yksinkertaisempaa kuin mitä moni kuvittelee sen olevan. Verkossa haettavan lainan kilpailuttaminen onnistuu hyvin pienellä vaivalla käyttäen lainakilpailutuspalvelua. Lenders.fi -palvelu toimii lainanhakijoiden apurina ja auttaa löytämään kulloisenkin markkinatilanteen edullisimman kuluttajalainan.

Lainarahan käyttökohteita ei ole rajattu. Nopeasti verkosta haettava laina sopii moneen tilanteeseen, kun yllättävä rahantarve iskee eikä säästöjä ole vielä kertynyt riittävästi. Lainakilpailutuspalvelun avulla saat tilanteessa kuin tilanteessa itsellesi helposti kymmeniä lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisimman lainan jopa vain muutamassa minuutissa.

Lainakilpailutuspalvelun avulla saat nopeasti hyviä lainatarjouksia

Haluamansa lainasumman voi halutessaan kilpailuttaa eri rahoittajilla erikseen käyttäen heidän määrittelemiään lainanhakujärjestelmiä. Tällainen perinteinen tapa kilpailuttaa yksitellen jokainen lainatarjoaja erikseen on hyvin työläs ja virheitä voi sattua helposti erilaisia lainatarjouksia verrattaessa toisiinsa.

Lainakilpailutuspalvelussa täytetään vain yksi sähköinen lomake, joka kulkeutuu kilpailutuspalvelun kautta automaattisesti kymmenille eri lainatarjoajille. Tarvitset käytännössä vain nettipankkitunnukset vahvaa tunnistautumista varten.

Lenders.fi palvelun käytön myötä vältyt suurelta vaivalta ja todennäköisyydet hyviin lainatarjouksiin kasvavat. Täysin ilmainen lainakilpailutuspalvelu tekee puolestasi laajan kilpailutuksen ja saatuja tarjouksia on helppo verrata toisiinsa. Kilpailuttaminen on täysin turvallista eikä sido kilpailutuksen teettäjää hyväksymään yhtäkään kymmenistä saaduista tarjouksista.

Lainakilpailutuspalvelu on puolueeton välittäjä

Lainakilpailutuspalvelu perustuu luottamukselliseen yhteistyöhän rahoittajien kanssa. Jokaisella kilpailutuksessa mukana olevalla pankilla ja rahoitusyrityksellä on samat lähtökohdat uusista asiakkaista kilpailtaessa. Lainakilpailutuspalvelu ei suosi yhtäkään rahoittajaa toisten kustannuksella. Palvelun kautta saatavat lainatarjoukset ovat kyseisen kilpailutusajankohdan parhaimmat tarjoukset.

Jokainen lainatarjoaja päättää täysin itsenäisesti millaisia tarjouksia he haluavat lainakilpailutuspalvelun kautta tarjota lainahakijoille. Uusia asiakkaita hamuavat rahoittavat voivat siten ajoittain antaa hyvinkin edullisia lainatarjouksia voittaakseen kilpailutuksen kautta uusia asiakkaita.

Lainanottajia neuvomme aina miettimään tarkkaan lainarahan tarvettaan. Rahan lainaaminen on tehtävä vastuullisesti ja suunnitelmallisesti. Kiireessäkään ei saa jättää tarkkoja lainan käyttö- ja takaisinmaksusuunnitelmia tekemättä.

Liian suurta lainaa ei pidä koskaan ottaa. Siitä aiheutuisi vain ylimääräisiä lainanhoitokuluja. Otettu laina on aina maksettava ajallaan takaisin, joten kuukausierien suuruudet tulee asettaa realistiselle tasolle. Normaaleihin arkikuluihin tulee jäädä riittävästi käyttövaroja lainalyhennysten jälkeen.

Miten kilpailutuksen teettäminen tapahtuu käytännössä?

Lainakilpailutuspalvelussa saat eteesi vain yhden sähköisen lomakkeen. Siihen kirjataan tiedot lainan hakijasta sekä haettavan lainan tiedot. Mikäli tarkoituksesi on hakea hieman suurempaa lainaa, kannattaa varata valmiiksi todistukset säännöllisistä tuloista, jotka ladataan kilpailutuslomakkeen liitteiksi.

Erillisiä vakuuksia ei kuluttajalainoissa tarvita ja pienlainan voi saada myös ilman todistuksia tuloista, kunhan luottotiedot ovat kunnossa. Parhaimmillaan voi saada lainaa heti tilille, hyväksymällä kilpailutuksen päätteeksi parhaan lainatarjouksen. Kilpailutus ei yleensä kestä kuin muutaman minuutin.

Suosittelemme varaamaan hieman aikaan saatujen tarjousten vertailuun ja analysointiin. Edullisinta tarjousta eli pienimmän todellisen vuosikoron omaavaa lainaa tarjotaan aina ensisijaisesti, mutta kannattaa myös tutustua muutaman muuhun edulliseen tarjoukseen.

Lainehtojen yksityiskohtiin perehtyminen on tärkeää. Ei ole mitenkään tavatonta, että toiseksi tai kolmanneksi edullisin vaihtoehto sisältääkin hakijan elämäntilanteeseen paremmin sopivat lainaehdot.

Tällaisia voivat olla esimerkiksi lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus tai lainan ennenaikaisen maksamisen mahdollisuus. Lainan joustavuudesta saa selvyyden vain perehtymällä lainaehtoihin ja näitä ehtoja tulisi peilata omiin tulevaisuudensuunnitelmiin.

Yhteistyömme avulla saat parhaat lainatarjoukset

Lainakilpailutuspalvelun toiminnan kulmakivenä on aina avoin yhteistyö nettipankkien ja rahoitusyritysten kanssa. Kilpailutuspalvelu tuo rahoittajille uusia asiakkaita ja lainanottajat puolestaan saavat nopeasti ja helposti tarvitsemansa kohtuullisen koron lainan.

Lenders.fi -palvelun tavoitteen on aina auttaa lainanhakijoita säästämään rahaa laajan lainakilpailutuksen avulla. Palvelumme sopii hyvin myös kiireiselle lainanhakijalle. Lainakilpailutuksen teettäminen vie parhaimmillaan vain muutaman minuutin, joten ei ole oikeastaan mitään syytä jättää lainakilpailutusta tekemättä.

MAINOS