Ahtaalle joutunut Kuusamo sysäsi LP Kangasalan vielä ahtaammalle

Kotijoukkue lähti Kuusamossa tappioasemassa erätauolle ensi kertaa tämän kauden pudotuspeleissä tiistai-iltana.

Vahvasti vääntänyt vastustaja LP Kangasala vei välieräkamppailun viiteen erään mutta ei kuitenkaan pystynyt aiheuttamaan Pölkylle kauden ensimmäistä kotitappiota. Kuusamolaisyleisö pääsi huokaisemaan helpotuksesta, kun ottelu päättyi LP:n hyökkäysvirheen jälkeen lukemiin 3–2 (22–25, 25–22, 25–22, 24–26, 15–7).

LP:n hyökkäyspelin ykkösnimi Viivi Pyhäjärvi iski 18 pistettä ja häntä säestäneet Neea-Maria Joki ja Roosa Heikkiniemi 13 pistettä.

Välieräsarja on vaarassa katketa viikonloppuna Kangasalla. LP emännöi kahta seuraavaa, lauantaina ja mahdollisesti sunnuntaina pelattavaa ottelua. Sunnuntaina Pitkäjärvellä pelataan, mikäli LP pystyy kampeamaan Kuusamon nurin lauantaina ja kaventamaan ottelusarjan tilanteeseen 1–2. Jos Kuusamo ottaa vielä yhden voiton, jatkaa se matkaansa Mestaruusliigan finaaliin ja passittaa LP Kangasalan pronssipeliin.

Tiistai-illan toisessa välieräkamppailussa Puijo otti harppauksen kohti kultapelejä voittamalla toistamiseen Hämeenlinnan.

 

Lue myös:

Urheilua ummikoille: Miten niin ”pudotuspelit ovat oma maailmansa”?

Täysillä pudotuspeleihin, vaikka runkosarja ei mennytkään ihan kuten piti – pitkään vaivanneen rasitusmurtuman selättänyt Viivi Pyhäjärvi toivoo LP Kangasalan joukkueelle iloa, energiaa ja luottamusta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?