Kesälehti kokoaa taas kesän ihmiset, paikat ja tapahtumatiedot

Kesä lähestyy jälleen, ja niin myös Sydän-Hämeen Lehden Kesälehti. Pälkäneen ja Kangasalan seudun kesään sukeltava lehti kokoaa jälleen yksiin kansiin myös menokalenterin kesän ajan tapahtumista ja tilaisuuksista.

Tapahtumatiedot kootaan pitkälti yhdistyksille tarkoitetun Me Nyt -palstan ja kunnan tapahtumakalenterin pohjalta, ja varmimmin mukaan koosteeseen ehtii syöttämällä koko kesän menotiedot keskiviikkoon 24. toukokuuta kello 12 mennessä.

Mikäli Me Nyt -palvelu ei ole vielä aktiivisessa käytössä tai tapahtumien syöttäminen tuottaa vaikeuksia, voit sähköpostitse kysyä apua osoitteesta tuki@menyt.fi – tai kertoa kesän tapahtumista myös lähettämällä tiedot osoitteeseen toimitus@shl.fi . Toimitus ottaa vastaan myös kesäisiä juttuvinkkejä. Ilmoitusasioissa ota yhteyttä ilmoitukset@shl.fi – ja tavoitat toki lehden väen myös puhelimitse.

Suurjakeluna jaettava Kesälehti ilmestyy keskiviikkona 7. kesäkuuta.