MAINOS

3 x lelut pelaamista harrastavalle lapselle

Jos kouluikäinen lapsi tai nuori on kiinnostunut peleistä, voit huomioida hänen kiinnostuksen kohteensa myös leluissa. Esittelemme kolme lelua, joita on saatavilla koululaisten suosikkipelien teemoilla.

1. Leikkejä ja rakentelua yksin tai yhdessä

Lego-yhtiöllä on useita suosittuja rakennussarjoja, jotka perustuvat suosittuihin peleihin. Suosikkipeliin perustuva Lego-setti innostaa kouluikäistä leikkiin ja rakenteluun.  Monipuoliset Lego Super Mario -sarjan setit perustuvat monille aikuisillekin tuttuun Mario-pelisarjaan. Setit mahdollistavat pelaamisen Lego-palikoiden avulla. Lego Super Mario -setit tarjoavat hauskaa tekemistä yksin tai yhdessä. Sarjassa on myös Lego Super Mario -hahmoja, joiden kokoamisessa riittää haastetta aikuisellekin. 

Kouluikäisten suosimaan Minecraft-peliin perustuvat Lego-setit ovat myös toivottuja lahjoja. Minecraft-settien myötä pelimaailman pääsee rakentamaan legoilla ja lapsi voi luoda omia seikkailuja myös ruudun ulkopuolella. 

Lego-brändillä on monia muitakin elokuviin ja peleihin perustuvia sarjoja, jotka kiinnostavat lapsia ja nuoria. Erityisesti Ninjago-sarjan setit ovat alakouluikäisten suosiossa. Lego-settejä on myös aikuisille tutuista aiheista, kuten Harry Potterista ja Star Warsista. Erilaisia Lego-settejä voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta. 

2. Turvalliset leikkiaseet peleistä tuttuihin taisteluihin

Nerf-miekat ja -pyssyt ovat suosittuja leluaseita, jotka on suunniteltu turvallisiksi ja tarkoitettu leikkimiseen ilman vakavaa vahinkoriskiä. Nerf-pyssyissä käytetään yleensä pehmeitä vaahtomuovista valmistettuja nuolia tai ammuksia. 

Jousella toimivissa Nerf-pyssyissä pelaaja jännittää jousta, kunnes se lukittuu. Sitten laukaisijaa painetaan, ja jousi vapauttaa nuolen lentämään eteenpäin. Ilma-asejärjestelmässä ilmaa painetaan pyssyyn, ja kun laukaisija painetaan, ilma työntää nuolen ulos. Useimmissa Nerf-pyssyissä on turvalukko, joka estää laukaisimen painamisen, kunnes pyssy on ladattu ja valmis laukaisuun.

Nerf-miekat ovat yleensä valmistettu pehmeästä vaahtomuovista tai vastaavasta materiaalista. Miekkojen ydin on pehmeä, joten ne eivät aiheuta vahinkoa. Vaikka Nerf-miekat ovat pehmeitä, on silti hyvä välttää silmien ja kasvojen aluetta miekkaillessa.

Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy monia koululaisten suosikkipeleihin perustuvia Nerf-leikkiaseita. Miekkailua voi leikkiä vaikkapa Minecraft-pelistä tutuilla Nerf-miekoilla. Fortnite-pelistä tutut aseet ja raketinheittimet löytyvät myös Nerf-aseina. Kolmas koululaisten suosikkipeli Roblox löytyy myös Nerf-pyssyjen valikoimasta. 

3. Figuurit ja pehmolelut sopivat eri ikäisille pelaajille

  • Kouluikäisten suosikkipeleistä on usein saatavilla pehmoleluja ja lelufiguureja. Löydät eri peleihin perustuvat pehmolelut ja figuurit Hobbyhall.fi-verkkokaupasta:
  • Minecraft-pelissä on erilaisia pehmoleluja ja lelufiguureja, jotka perustuvat pelin hahmoihin, kuten Steveen, Creeperiin ja muihin otuksiin. 
  • Fortnite-pelistä on saatavilla esimerkiksi pehmoleluja ja keräilyfiguureja, jotka perustuvat pelin hahmoihin.
  • Pokémon-pelisarjasta on laaja valikoima pehmoleluja ja lelufiguureja, jotka esittävät erilaisia Pokémon-hahmoja. Saatavana on myös Pokémon-palloja. 
  • Super Mario -pelisarjasta on saatavilla pehmoleluja ja lelufiguureja, jotka esittävät pelin hahmoja, kuten Mario ja Luigi. 
  • Sonic-peleistä tykkäävälle lapselle tai nostalgian nälkäiselle aikuiselle on tarjolla Sonic The Hedgehog -teemaisia figuurisettejä. 
  • Lego-pelien suosituimmat hahmot ja pelimaailmat muuntuvat usein Lego-rakennussarjoiksi, mutta on myös Lego-hahmoja ja keräilyfiguureja, jotka perustuvat Lego-pelien hahmoihin.
  • Roblox-pelistä on saatavilla leluja, kuten toimintahahmoja, pehmoleluja ja keräilyfiguureja, jotka perustuvat pelin eri hahmoihin ja virtuaaliesineisiin.
  • Among Us -pelistä on saatavilla pehmoleluja ja toimintahahmoja, jotka esittävät pelin hahmoja, kuten Crewmateja ja Impostoreita.
  • Teini-ikäisten keskuudessa tunnetun Five Nights At Freddy’s -pelin hahmoja myydään myös pehmoleluina ja keräilyfiguureina. 

Muita hyviä lahjaideoita pelaamista harrastavalle lapselle

Voit hankkia lapselle tai nuorelle lelun sijaan myös jonkun muun hänen suosikkipeliinsä perustuvan lahjan. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löytyy Lego-settien, Nerf-pyssyjen, pehmolelujen ja lelufiguurien lisäksi myös muita tuotteita, jotka perustuvat suosittuihin peleihin. Ehkä lahjansaaja tykkäisikin Lego Super Mario -setin sijaan vaikkapa uudesta Super Mario-pelistä, Minecraft-yövalosta tai Fortnite-repusta? Muista myös suosikkipeleihin perustuvat joulukalenterit ja rooliasut etenkin joulun ja halloweenin aikaan!

MAINOS