Yhteinen joulujuhla järjestetään tänäkin vuonna Pälkäneellä

Yhteinen joulujuhla järjestetään tänäkin vuonna jouluaattona. Mihin aikaan ja missä, Yhteinen Pälkäne -hankkeen Hanna Alanen?

– Tänä vuonna juhla järjestetään Pälkäneen seurakuntatalolla Onkkaalassa. Juhla on kello 11.45–15. Aloitus niin, että voimme yhdessä seurata joulurauhan julistuksen kello 12 ja lopetetaan niin, että halukkaat ehtivät jouluaaton hartauteen kirkkoon kello 15.

– Seurakunta järjestää kuljetuksen Luopioisista, tarvittaessa kotiovelta saakka.

Kuka voi osallistua juhlaan ja pitääkö ilmoittautua?
– Kuka tahansa, joka kaipaa jouluunsa seuraa tai lohtua ja kokee tilaisuuden itselleen sopivaksi voi tulla. Pitää ilmoittautua etukäteen minulle.

Nyt kaiketi tarvitaan vapaaehtoisia? Mihin saakka heitä otetaan vastaan?
– Vapaaehtoisten toivotaan ilmoittautuvan mahdollisimman pian. Toisaalta viime hetkelläkin voi tulla vielä mukaan, jos talkooaikataulut sattuvat sopimaan.

Otatko sinä vapaaehtoisten nimiä vastaan?
– Kyllä, minulle voi ilmoittautua hanna@yhteinenpalkane.fi, 044 363 4751.

Millaiselle vapaaehtoistoiminnalle on kysyntää?

– Etukäteen voi osallistua ruokien valmistukseen, lahjoitusten hankintaan, paketointiin ja tiedottamiseen. Itse juhlapäivänä voi toimia seurustelijana tai keittiössä, järjestää ohjelmaa, esimerkiksi musiikkiesityksen, ja joulupukin vierailuakin toivotaan ja lopuksi paikat pitää siivota.

 

Lue lisää:

Yhteistä Joulua vietettiin jouluaattona Luopioisissa – vapaaehtoisvoimin järjestetty lämminhenkinen joulujuhla tarjosi hyvää ruokaa, joulumieltä ja seuraa

Tuula Töyrylästä ihminen on rakkautta etsivä paimentolainen, joka kaipaa ymmärrystä ja hyväksyntää