Katse Kesälehteen takatalven keskellä – ilmoita tapahtumasta tai hyvästä juttuaiheesta

Lämpömittari voi näyttää aamulla reilusti pakkasta, mutta katseita on jo monin paikoin käännetty kesään. Niin myös Sydän-Hämeen Lehdessä, jossa tulevan kesän ykköslukupakettia Kesälehteä valmistellaan hyvällä vauhdilla.

Oletko järjestämässä kesätapahtuman? Huolehdi se lehden sivuilla ilmestyvälle yhdistysten omalle MeNyt-palstalle keskiviikkoon 15.5. mennessä, niin varmistat tapahtuman mukana olemisen Kesälehdessä julkaistavalla kattavalla kesätapahtumien listalla. Lehti ei voi taata toukokuun puolivälin jälkeen palstalle syötettyjen tapahtumien päätymistä mukaan tapahtumalistaukseen.

Huomaathan, että voit syöttää MeNyt-palstalle kaikki suunnitteilla olevat yhdistystapahtumat jo etukäteen. Kannattaa myös hyödyntää uutta tapahtumien luokitteluominaisuutta, joka on jo otettu verkossa käyttöön mutta pääsee oikeuksiinsa toden teolla pian rakentuvan uuden tapahtumakalenterin sivuilla.

Jos käytössäsi ei ole yhdistyksille tarkoitettuja MeNyt-tunnuksia, lähetä tapahtumatiedot lehden toimitukselle sähköpostitse toimitus@shl.fi, jonne voit vinkata myös lehteen sopivista juttuaiheista. Ilmoitusasioissa ota yhteyttä ilmoitukset@shl.fi .

Laajalevikkinen Kesälehti ilmestyy tänä vuonna 5. kesäkuuta.