Kangasalan Asemalle valmistumassa jo syksyksi padel-halli

Kangasala tarjoaa lähitulevaisuudessa padel-harrastajille hyvät harrastusmahdollisuudet.

Loppuvuodesta Pikkolan liikuntahallin kerrottiin nytkähtävän eteenpäin ja saavan sisälleen muun muassa padel-kentät. Nyt myös Kiinteistö Oy Kangasalan Tripla on rakentamassa yrittäjä Jarkko Saveniuksen ja tämän yhtiökumppaneiden perustamalle yhtiölle padel-hallin Kangasalan Aseman teollisuusalueelle.

Yhtiöiden joulukuussa allekirjoittaman sopimuksen mukaan osoitteeseen Laatoittajantie 11 rakentuva halli valmistuu ensi syksynä ja vuokraustoiminta kahdella kentällä alkaa lokakuun alusta.

Padel-hallin rakennuttaja, Koy Kangasalan Triplan toimitusjohtaja Jussi Haavisto sanoo, että uutuuslaji padelin harrastushalleista on huutava pula Kangasalla ja Tampereen itäpuolella. Haaviston mukaan nyt rakennettavan kapasiteetin lisäksi kenttiä on mahdollista lisätä tulevaisuudessa.

– Uuden liiketoiminnan aloittamiseen liittyy aina haasteita, mutta uskomme Kangasalta löytyvän runsaasti pelaajia tälle suositulle mailapelille, sanoo uuden padel-yhtiön edustaja Jarkko Savenius.

Myös Savenius pitää tärkeänä mahdollisuutta hallin laajentamiseen.

Padel on hiljattain isomman harrastajakunnan tietoisuuteen Suomessa noussut squashia ja tennistä yhdistävä ja muistuttava mailapeli. Kenttä muistuttaa tenniskenttää, mutta rajaviivojen sijaan kenttä rajautuu seiniin.

Yrittäjä Jarkko Savenius ja Jussi Haavisto Kiinteistö Oy Kangasalan Triplasta allekirjoittivat Padelhallin vuokrasopimuksen joulukuussa.

 

Lue myös:

Pikkolan liikuntapuisto saamassa padel-kentät ja hohtokeilausradan – kaupunki solmi sopimuksen urheiluhallihanketta eteenpäin vievän yhtiön kanssa Kangasalla