Pälkäneen kunnanjohtajaehdokkaat nimettiin

Pälkäneen kunnanjohtajan virkaan lähettiin hakuaikana 14 hakemusta ja yksi suostumus sekä hakuajan jälkeen vielä yksi suostumus. Hakuaika päättyi 22.5.2014.

Haastatteluryhmä, johon kuuluvat Petri Urkko, Rainer Zeitlin, Maria Aho, Eero Laesterä, Eveliina Hakala, Risto Lindholm ja Tero Ahlqvist, on nimennyt hakemusten ja suostumuksensa antaneiden asiakirjoihin perehdyttyään viisi henkilöä kutsuttaviksi haastatteluun.

Haastateltavat hakijat ovat hallintotieteiden maisteri Aleksi Heikkilä, hallintotieteiden maisteri Anne Heusala, hallintotieteiden maisteri, hallintotieteiden maisteri Anitta Hietaniemi, yhteiskuntatieteiden maisteri Janita Koivisto sekä hallintotieteiden lisensiaatti Pirjo Mäkinen.

Haastattelut järjestetään 25.–26.6.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?