Löydä paras rahoitusratkaisu lainavertailun avulla

Elämässä tulee toisinaan vastaan tilanteita, joissa tarvitaan ylimääräistä rahaa. Ehkä on aika uudistaa kodin sisustusta, vaihtaa vanha auto luotettavampaan tai toteuttaa unelmien lomareissu. Laina voi tällöin olla järkevä vaihtoehto, mutta mistä löytyy paras rahoitus, joka sopii juuri sinulle?

Ensimmäinen askel kohti parhaan rahoitusratkaisun löytymistä on ymmärtää kilpailutuksen merkitys. Lainojen vertailu on kaikkien täysi-ikäisten saatavilla oleva työkalu, joka voi auttaa tekemään fiksumpia taloudellisia päätöksiä.

Lainavertailu tarkoittaa käytännössä eri lainojen vertaamista keskenään. Lainojen korkoja, kuluja, laina-aikoja ja muita ehtoja tarkastelemalla voidaan selvittää, mikä vaihtoehto on paras. Lainoja vertailemalla voit löytää vaihtoehdon, joka tarjoaa edullisimman koron ja sopii parhaiten omaan elämäntilanteeseesi.‌

Mistä löytyy halvin laina?

Todella moni kotimainen ja ulkomainen toimija tarjoaa Suomessa vakuudettomia lainoja. On tärkeää tutustua mahdollisimman moneen niistä, jotta saat kuvan lainamarkkinoiden tämänhetkisestä tilanteesta. Nordic Bankin kautta lainahakemuksesi toimitetaan kerralla jopa yli 30 eri rahoituslaitokseen, joten voit saada monta lainatarjousta. Lainatarjouksista on helppo valita halvin vaihtoehto.

Netissä toimiva lainavertailupalvelu Nordic Bank on tehnyt kilpailuttamisesta helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme ilmaisen palvelun, joka mahdollistaa sekä uusien että vanhojen lainojen kilpailuttamisen. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään, eli lainaa ei ole pakko ottaa, jos et ole tyytyväinen tarjouksiin.

Näin lainoja vertaillaan:

  1. Täytä lainahakemus netissä. Kerro siinä, millaista lainaa etsit ja kuinka paljon sitä tarvitset.
  1. Voit saada useita tarjouksia. Vertaile tarjouksia huolellisesti. Valitse se, joka sopii sinulle parhaiten.
  1. Nosta rahat tilillesi. Saat rahat parhaassa tapauksessa jo saman arkipäivän aikana. Voit hakea lainaa koska tahansa, mutta rahoja ei siirretä viikonloppuisin eikä öisin.

Vakuudettomien lainojen tärkeät luvut:

  • Lainan määrä 500–60 000 e
  • Laina-aika 1–15 vuotta
  • Nimelliskorko noin 4,4–20 %
  • Todellinen vuosikorko riippuu lainan määrästä, laina-ajasta, korosta ja kuluista.

Voit kilpailuttaa sekä uudet että vanhat lainat

Tiesitkö, että kilpailutus ei koske vain uusia lainoja? Voit kilpailuttaa myös nykyiset lainasi. Vertailemalla voit löytää lainalle nykyistä pienemmän koron, jonka avulla säästät rahaa jatkossa. Näin voit saada enemmän rahaa unelmien toteuttamiseen ja säästöön.

Nykyisten lainojen kilpailutus antaa mahdollisuuden saada paremmat ehdot ja nykyistä edullisemman koron. Jos rahatilanteesi on nyt parempi kuin silloin, kun alun perin otit lainan, voit ehkä saada lainaa paremmalla korolla.

Kun säästät lainavertailun avulla koroissa ja muissa kuluissa, rahaa jää enemmän muuhun päivittäiseen elämään sekä säästöön. Tämä voi olla ensimmäinen tärkeä askel kohti taloudellisen vapauden saavuttamista. Lainahakemuksen tekeminen ei sido ottamaan lainaa, joten sinun ei ole pakko hyväksyä mitään lainatarjousta, jos ne eivät miellytä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?