Ilves kohtaa Klotenin Kangasalla

Pikkolan jäillä kiekkouransa aloitellut Kisa-Eaglesin kasvatti Tommi Välimaa palaa juurilleen perjantaina, kun Tampereen Ilveksen liigajoukkue kohtaa Kangasalan jäähallissa sveitsiläisen Klotenin. Tupsukorvien mukana Kangasalle saapuu myös uusi valmennusjohto Raimo Helminen ja Vesa Viitakoski.

Vierumäellä leireilevän sveitsiläisjoukkueen nimekkäimpiä pelureita lienee suomalaishyökkääjä Tommi Santala. Edellisessä ottelussaan tiistaina Kloten hävisi Lahden Pelicansille voittolaukauskisan jälkeen 5–4.

Perjantainen harjoitusottelu alkaa kello 17.30. Lippuja on ennakkoon eli perjantaille puolille päivin myynnissä läheisellä St1-huoltamolla. Jäähallilla lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelua. Lippuja myydään niin ennakkoon kuin hallillakin vain käteisellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?