Ammattikoulun alue uuteen hakuun

Ammattioppilaitoksen rakennus ei löytänyt vielä kunnan kaipaamaa uutta kehittäjää Kangasalla, vaikka kunta saikin asian tiimoilta joitakin yhteydenottoja. Kunta päätti jatkaa ammattioppilaitoksen myyntiaikaa syyskuun loppuun asti. Siihen mennessä kiinnostuksensa ilmaisseiden tahojen kanssa kunta tulee neuvottelemaan rakennusten ja tontin uudistamismahdollisuuksista.

Ammattioppilaitoksen tilat jäävät tyhjilleen kesällä 2018, kun Tredu siirtää toimintansa Pikkolan uusiin tiloihin.

Nykyisen päärakennuksen bruttoala Huutijärvellä on vajaa 10 000 neliötä ja asuntolarakennuksen vajaa 650 neliötä. Nykyisen asemakaavan mukainen tontti on yli 33 000 neliötä. Kunnan mukaan tonttia ja rakennuksia on myös mahdollista muunnella esimerkiksi lisärakentamisella tai käyttötarkoitusta vaihtamalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?