Kouvolasta Ylivieskan kautta Kangasalle

”Kulttuuritapahtumatuotanto tarjoaa tietoa, kokemuksia ja elämyksiä taiteesta, historiasta, kulttuurin ilmiöistä ja kotiseudusta. Huomion keskipisteenä on hyvinvoiva kuntalainen ja ihmiset ovat mukana kokijoina, tekijöinä ja kehittäjinä. Vuoden 2013 teema on Taide on terveellistä.

Näin Kouvolassa, Kouvola-talon ja Kuusankoskitalon kotikaupungissa.

Mitä yhteistä on Kouvolalla, Hyvinkäällä, Järvenpäällä, Korsolla, Lohjalla, Porvoolla, Naantalilla, Uudellakaupungilla, Salolla, Porilla, Raumalla, Huittisilla, Kotkalla,  Imatralla, Lappeenrannalla, Mikkelillä, Pieksämäellä, Iisalmella, Kiuruvedellä, Varkaudella, Lieksalla, Muuramella, Äänekoskella, Teuvalla, Mustasaarella, Muhoksella, Kuusamolla, Raahella, Kajaanilla, Kuhmolla, Kemijärvellä ja Ylivieskalla?

Yhteistä on se, että niissä kaikissa toimii kulttuurikeskus.

Yhteistä on kulttuurikeskusten toiminnan sisällössä: konsertteja, teatteriesityksiä, elokuvia, musiikkiesityksiä, juhlia, tanssia, näyttelyitä, kokouksia, seminaareja ja koulutustilaisuuksia.

”Taide ja kulttuuri tukevat ihmisen elämänhallintaa sekä luovat uusia ihmissuhteita ja verkostoja. Kulttuuritoimintaan osallistuminen lisää elämän mielekkyyttä ja pidentää elinikää”, määrittää Ylivieskan Akustiikka olemassaoloaan.

Kulttuurikeskus, tervetuloa Kangasalle.

Anja Aarnio, Eija Eskola, Keijo Koivula, Heidi Martikainen, Marjatta Pöllänen, Matti Wanne, Sannnaliisa Ylätalo

kulttuurin kuluttajia

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?