Lastenvaatteiden kierrätysviikko Pirtillä

 

Pälkäneen perhetyö ja MLL järjestävät jälleen lastenvaatteiden kierrätysviikon perhekeskus Pirtillä 10.-14. maaliskuuta. Itselle tarpeettomia, ehjiä ja siistejä lastenvaatteita voi tuoda Pirtille tai kunnantalon asiakaspalvelupisteeseen edeltävällä viikolla. Varsinaisella kierrätysviikolla vaatteita ei enää voi tuoda, vaan päinvastoin hakea uusia tilalle.

Kierrätysviikon tavoitteena on laittaa hyvä kiertämään, eli laittaa vaatteet kiertämään niille, jotka niitä tarvitsevat. Vaatteet eivät maksa kuin hakemisen vaivan. Vaatteita voi hakea kierrätysviikolla Pirtiltä esimerkiksi  maanantaina MLL:n perhekahvilan aikaan kello 9-12, tiistaina ikäpistepäivänä 9-13 sekä MLL:n vauvatapaamisesta 18-20, torstaina mammakahvilasta klo 9-11 sekä Tuikkeen kokoontumisajankohtana klo 16-19 sekä perjantaina Mukulaarista klo 9-12 ja Perjantaitreffeiltä klo 12-15.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?